Sekoilua Hullun Jumalan Hovissa

Jatkoa Algheimin myrkytetylle vedelle

Pelaajat päättivät palata kaupunkiin huomaamattomasti Algheimin kaivojen kautta. Kaivoissa kohdattiin suuri haltijasoturi [Elendil Exelsior Aamutähdenvalo], joka lyöttäytyi mukaan porukkaan. Lisäksi tavattiin lyhytikäiseksi jäänyt Jhohan, paikallinen kirkon pappi. Kaupungissa vietettiin yö kirkossa, koska pelättiin majatalon isännän juonivan jotakin. Jotakin tapahtui myös kirkossa, Ulrika ja Markiisi löysivät toisensa todella tehokkaiden silmäniskujen saattelemina.

Häät päätettiin viettää heti, koska oltiin valmiiksi kirkossa, pappi Jhohan oli paikalla ja Väinämöllä oli sopivasti sormukset muassaan. Vihkimistapahtuma oli nopeahko, mutta jälkiiseuraamuksina Markiisin sormeen päätyi se kirotumpi kahdesta taikasormuksesta. Markiisi olisi nauranut itsensä hengiltä, onnellisena, mutta Markiisin onneksi Sompun äly leikkasi taas terävästi kuin veitsi, jolla hän katkaisi Markiisin sormen, jossa kirottu sormus oli. Tilanteen rauhoituttua muut joivat itsensä tainnoksiin ja Markiisi ja Ulrika pyhittivät liittonsa häpäisemällä kirkon alttarin, kastemaljan, kynttilät, penkit, sakastin, saarnatuolin ja kaiken muun minkä jotenkin voi seksiin liittää.

Villin yön jälkeen lähdettiin vielä kerran kaivoon selvittelemään mikä kylää vaivaa. Löydettiin jotakin maagista ainetta veteen vuotava ovi, jonka Wilhelmin kätyrit olivat räjäyttäneet irti vanhasta kammiosta. Kammiosta löydettiin myös kolme patsasta, jotka kuvastivat varasta, maagia ja epäkuollutta maagia. Maagin pää oli pudonnut, tai murrettu paikaltaan. Patsaiden keskellä oli alttari, jolla lepäsi kultainen vaaka, joka oli kallellaan toiseen suuntaansa voimakkaasti. Yrityksistä huolimatta vaakaa ei saatu suoraan, joten se päätettiin vääntää väkisin irti alttarista, onhan se kuitenkin arvokas… Irrottamisen jälkeenkään vaaka ei suostunut kääntymään, tämä jääköön selvitettäväksi myöhemmin.

Matkalla pois kaivosta, päätettiin puhdistaa kaivon vesi, tätä yrittivät yhdessä Isä Justus ja Pastori Jhohan. Jotakin meni kuitenkin vikaan, vesi ei puhdistunut ja Jhohan muuttui puuksi. Paikalta poistuttiin vähin äänin. Pelaajat kävivät vielä vinkkaamassa Walter Malotkille tapahtuneesta ja lähtivät pois kaupungista, toiveikkaina kohti uusia seikkailuja…

Comments

joona_kankare joona_kankare

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.